Geschiedenis

Onze winkel
Het radiozendamateurisme heeft ten grondslag gelegen aan de oprichting van HAJÉ Electronics v.o.f. In 1979 vind de Fam. Biermans dat het tijd is geworden, om van hun hobby, hun beroep te maken. In de begin periode ligt vooral de nadruk op de communicatie middelen ten behoeven van de radiozendamateur.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround zaak waar nu, anno 2024, niet alleen de radiozendamateur of professionele gebruiker, maar een ieder die in elektronica, in de ruimste zin geïnteresseerd is, zijn of haar hart kan ophalen.


Een kleine greep uit het leveringsprogramma laat zien, wat HAJÉ Electronics voor U kan betekenen:
Communicatie apparatuur voor zowel particulieren als bedrijven o.a.
Portofoons, mobilofoons als ook motorrijlesinstruktie portofoons met bijbehorende ontvangers.
Kortegolf, VHF/UHF zendontvangers, 27mc-CB en scanners van de topmerken. Daarbij alle soorten antenne's.
Computer benodigdheden zoals kabels, verlopen, hardware en inktcartridges.
Elektronische onderdelen van SMD tot HF componenten, van weerstand tot ic's, en alle bijbehorende artikelen, zoals pluggen, coaxkabel, etc. Ongekend groot assortiment, U mag komen controleren.

Digitale TV ontvangst via satelliet, kabel en ehter.
Technische lectuur zoals boeken over scanner, frequenties, satelliet, VHF/SHF, en nog veel meer.
Tele communicatie GSM en ISDN, maar ook de gewone telefoon en telefooncentrale behoren tot ons assortiment, tevens alle toebehoor.

Elektro van pvc pijp tot stopcontact, zowel inbouw als opbouw.Tevens wordt er een uitgebreid assortiment lampen gevoert. (ook halogeen)
Kabel en draad is ook in grote verschillen aanwezig.Denk aan speakerkabel, 220V kabel, etc. maar ook bijvoorbeeld strijkijzersnoer.
Vanzelf sprekend is garantie en service bij HAJÉ Electronics een begrip waar men veel waarde aan hecht. HAJÉ Electronics levert aan particulieren, bedrijven en instellingen. Een begrip in Nederland en België.

Gratis parkeren op onze ruime prive parking.
Gesloten.
Fabrikanten
Beoordelingen
NE5532AP
NE5532AP
$3,08

Wat er over wordt geschreven is waar en zeker deze van hier ...