KERSTWENS

QRM Eliminator 2Mhz- 50Mhz. Incl. onderdelen en print.

€49,95

  • Model:   QRM Eliminator (43) Bouwset 


Doorgaan met winkelen


Product toegevoegd: 24/04/2022De QRM Eliminator ofwel X-Phase wordt tussen de Antenne en de Tranceiver aangesloten, en er moet nog een hulpantenne gemaakt worden met een stukje draad, die de QRM opvangt. 

De hulpantenne moet dus de QRM oppikken en moet dus niet 'te goed' zijn, moet alleen de lokale QRM en niet het gewenste signaal ontvangen, in de schakeling wordt nu het QRM signaal in tegenfase van het gewenste signaal afgetrokken.
Er zijn 3 potmeters, 1 voor de sterkte van het gewenste signaal, 1 voor de sterkte en 1 voor de Phase van het QRM signaal. Beide signalen moeten dus op gelijke sterkte worden gebracht, daarna moet met de Fase potmeter de QRM geminimaliseerd worden.


Name:  QRM Eliminator 2Mhz- 50Mhz. Incl. onderdelen en print.
Model No.:  QRM Eliminator (43) Bouwset

Product added: 24/04/2022


Bij HAJE Electronics begrijpen we dat we de verantwoordelijkheid hebben om uw privacy te beschermen en te respecteren en voor uw persoonlijke gegevens te zorgen. Deze privacyverklaring, inclusief onze algemene servicevoorwaarden, legt uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, redenen waarom we uw persoonlijke gegevens aan anderen moeten bekendmaken en hoe we uw persoonlijke gegevens veilig opslaan. GDPR De wet op gegevensbescherming treedt in werking op 25 mei 2018 Deze privacyverklaring beschrijft uw rechten onder de nieuwe wetten.

Product video QRM Eliminator (43) Bouwset


QRM Eliminator 2Mhz- 50Mhz. Incl. onderdelen en print.


Wat onze klanten zeggen...Prijzen zijn inclusief BTW.
Onder voorbehoud van prijswijzigingen en type fouten.
0 items
Vakantie sluiting
Fabrikanten
Aanbiedingen
Logitech draadloze muis grijs USB
Logitech draadloze muis grijs USB
€28,95 nu €23,50