KERSTWENS

Midland set, CB transceiver 40 Chan. 4W FM/AM Magneet antenne


manufacturers_image

Andere producten van: Midland

$96,64

  • Model:   Midland M-MINI USB CB-GO 


Doorgaan met winkelen


Product toegevoegd: 04/09/2021Een compleet pakket met: M-MINI USB, de Midland mini-transceiver, de stroomkabel met sigarettenaansteker en de kleine maar krachtige Midland LC29-antenne met magnetische voet.
CB - GO is de ideale oplossing voor diegenen die in realtime informatie van welke aard dan ook willen uitwisselen (verkeer, ongevallen, interessante plaatsen, enz.).

M-MINI is een Midland CB-transceiver die al succesvol is in de markt vanwege de robuustheid dankzij het metalen chassis, de prestaties en het gebruiksgemak.

Dankzij het kleine formaat (slechts 110x120x25mm) kan het zelfs in kleine ruimtes worden geplaatst.
Het is een apparaat met meerdere standaarden dat werkt op de belangrijkste Europese frequenties.
Hiermee kunt u zelfs handsfree communiceren, dankzij de optionele Bluetooth WA-CB-adapter die is aangesloten op de 2-pins Midland-aansluiting aan de voorkant van de radio en op de oortelefoons of Bluetooth-microfoons van de WA-lijn ( optioneel).

Name:  Midland set, CB transceiver 40 Chan. 4W FM/AM Magneet antenne
Model No.:  Midland M-MINI USB CB-GO

Product added: 05/09/2021


Bij HAJE Electronics begrijpen we dat we de verantwoordelijkheid hebben om uw privacy te beschermen en te respecteren en voor uw persoonlijke gegevens te zorgen. Deze privacyverklaring, inclusief onze algemene servicevoorwaarden, legt uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, redenen waarom we uw persoonlijke gegevens aan anderen moeten bekendmaken en hoe we uw persoonlijke gegevens veilig opslaan. GDPR De wet op gegevensbescherming treedt in werking op 25 mei 2018 Deze privacyverklaring beschrijft uw rechten onder de nieuwe wetten.
Midland set, CB transceiver 40 Chan. 4W FM/AM Magneet antenne


Wat onze klanten zeggen...Prijzen zijn inclusief BTW.
Onder voorbehoud van prijswijzigingen en type fouten.
Fabrikanten
Aanbiedingen
Icom PMR Portofoon 8 kan. 500mW
Icom PMR Portofoon 8 kan. 500mW
$214,89 nu $112,56