KERSTWENS

CB Radio, 40 Multi kan. FM/AM Extra compact formaat en 12/24V


manufacturers_image

Andere producten van: Midland

€179,00

  • Model:   Midland 88 Universal 


Doorgaan met winkelen


Product toegevoegd: 01/05/2022M88 is een veelzijdige CB-radio, geschikt voor elk oppervlak en elk DIN-compartiment, met 12/24 V-voeding en uitgerust met beveiliging tegen mismatch in antennecircuits.

Met alle accessoires die in het pakket zijn inbegrepen, kunt u hem aan de voorruit hangen of plaats hem op het dashboard.
M88 gaat automatisch aan en met de omhoog/omlaag/voorrangskanaaltoetsen direct op de microfoon wissel je in een oogwenk van kanaal. De M88 is multiband tranceiver, met zowel FM/AM, daarom geschikt om ook buiten de landsgrenzen te communiceren, aangepast aan Europese frequenties.
Het aluminium chassis maakt het apparaat sterk en duurzaam en herbergt een groot TFT-kleurendisplay met zichtbare berichten.

Hoe zit het met de functies? Heel veel:
PA, 4 Kanaals geheugen opslag, Dual Watch (om 2 kanalen altijd onder controle te houden), Roger Beep (een piep om de communicatie te beëindigen), multi-level digitale Squelch en Noise Blanker en HIC, het filter dat achtergrondgeluid verwijderen.

Wat zit er in de doos:
M88 transceiver met voedingssnoer.
Microfoon
Bevestigingsbeugel.
Bevestigingsschroeven voor de beugel.
Schroeven om de radio aan de beugel te bevestigen.
Beveiligingszekering.
Mike houder
Zuignap voor glasmontage.
DIN-beugel met montage/demontage kit.
Afmeting: 188x77x57mm.

Name:  CB Radio, 40 Multi kan. FM/AM Extra compact formaat en 12/24V
Model No.:  Midland 88 Universal

Product added: 01/05/2022


Bij HAJE Electronics begrijpen we dat we de verantwoordelijkheid hebben om uw privacy te beschermen en te respecteren en voor uw persoonlijke gegevens te zorgen. Deze privacyverklaring, inclusief onze algemene servicevoorwaarden, legt uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, redenen waarom we uw persoonlijke gegevens aan anderen moeten bekendmaken en hoe we uw persoonlijke gegevens veilig opslaan. GDPR De wet op gegevensbescherming treedt in werking op 25 mei 2018 Deze privacyverklaring beschrijft uw rechten onder de nieuwe wetten.

CB Radio, 40 Multi kan. FM/AM Extra compact formaat en 12/24V


Wat onze klanten zeggen...Prijzen zijn inclusief BTW.
Onder voorbehoud van prijswijzigingen en type fouten.
Vakantie sluiting
Fabrikanten
Aanbiedingen
PMR446 Clip Portofoon, 0.5W, 8 Kanalen