Wi-Fi smart plug, stroommeter, schuko type F, 10A


manufacturers_image

Andere producten van: Nedis

$21,21

  • Model:   WIFI Smart Stekker 110FWT 


Doorgaan met winkelen


Product toegevoegd: 10/02/2024Bedien allerlei elektrische apparaten op afstand door ze simpelweg in deze draadloze slimme stekker te pluggen en via een wifi-router te verbinden met je smartphone of tablet. Met de handige vermogensmeter zie je in één oogopslag hoeveel stroom het apparaat momenteel verbruikt, of hoeveel stroom het in de loop van de tijd heeft verbruikt.

Eenvoudig te installeren
Geen technisch talent vereist of een elektricien zijn om de aangesloten apparaten en apparaten te bedienen en automatisch te bedienen. Het enige wat je nodig hebt is een slimme stekker en een wifi-router. Met onze intuïtieve app kun je op afstand apparaten automatisch in- en uitschakelen. Het systeem kan zelfs werken in combinatie met spraakbesturingssystemen zoals Amazon Alexa of Google Home.

Superslank - geen verstopte stopcontacten meer.

Deze zeer slanke apparaten zijn ontworpen om het veelvoorkomende probleem van slimme stekkers die aangrenzende stopcontacten blokkeren te voorkomen - onze stekkers zijn zowel dun als dun voor uw gemak.

Plan en koppel
Maak tijdschema's voor het aansluiten van apparaten of koppel ze aan anderen om sferen in een kamer te creëren die kunnen worden geactiveerd met een enkele opdracht of druk op een knop.

Bewaak het stroomverbruik
Identificeer in één oogopslag apparaten die buitensporig veel stroom verbruiken om ervoor te zorgen dat u in een slim en energiezuinig huis woont.

Over Nedis SmartLife
Ontdek een breed en steeds groter wordend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera's, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te bedienen gebruik en intuïtieve app. Met spraakbesturingsfuncties die worden ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en niets meer dan een bestaand Wi-Fi-netwerk, wordt dit verbonden slimme huis vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of stopcontact, of je hele home, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Name:  Wi-Fi smart plug, stroommeter, schuko type F, 10A
Model No.:  WIFI Smart Stekker 110FWT

Product added: 11/02/2024


Bij HAJE Electronics begrijpen we dat we de verantwoordelijkheid hebben om uw privacy te beschermen en te respecteren en voor uw persoonlijke gegevens te zorgen. Deze privacyverklaring, inclusief onze algemene servicevoorwaarden, legt uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, redenen waarom we uw persoonlijke gegevens aan anderen moeten bekendmaken en hoe we uw persoonlijke gegevens veilig opslaan. GDPR De wet op gegevensbescherming treedt in werking op 25 mei 2018 Deze privacyverklaring beschrijft uw rechten onder de nieuwe wetten.

Wi-Fi smart plug, stroommeter, schuko type F, 10A


Wat onze klanten zeggen...Prijzen zijn inclusief BTW.
Onder voorbehoud van prijswijzigingen en type fouten.
Gesloten.
Fabrikanten
Aanbiedingen
PMR446 Clip Portofoon, 0.5W, 8 Kanalen
Beoordelingen
XTA 16.934 Mhz
XTA 16.934 Mhz
$5,21

Niks mis mee goed zo...