KERSTWENS

Geul
De komende maanden glasvezel aansluiting in de kleiner kernen.

DELTA Fiber Netwerk start met de uitrol van een glasvezelnetwerk in gemeenten in Zuid-Limburg die op dit moment nog op geen enkele manier zijn verbonden met een toekomstbestendige internetverbinding.

Na Noord- en Midden-Limburg starten wij nu met glasvezelcampagnes in Zuid-Limburg. DELTA Fiber Netwerk heeft de ambitie om iedereen, ook de inwoners van dorpen, kleine steden en buitengebieden, te voorzien van snel en stabiel internet. Lees meer......

DAB+ Internet Radio
De nieuwe manier om naar radio te luisteren.

Veel mensen luisteren nog op de traditionele, analoge manier naar de radio. Maar net zoals bij de televisie, is het analoge liedje van de radio bijna uitgezongen.

Maar ook een hoop mensen luisteren al digitaal: via internet of DAB+. Ziggo zet in veel regio's al analoge FM-radio op de kabel uit.
Digitale radio wint terrein op de FM-band. Dat is ook geen wonder, want digitale radio biedt een veel betere luisterervaring. Meer kanalen en beter geluid uit de speakers.

Wist je dat DAB+ beter is voor het milieu? Het gebruikt minder vermogen. HAJE Electronic heeft een leuk assortiment voor u samengesteld.
Nieuwsgierig druk op de Naar DAB+ Radio knop

Naar DAB+ Radio.

Radiomarkt Zuid-Limburg 2021.

Ook dit jaar organiseren VERON en VRZA Zuid-Limburg weer gezamenlijk de Radiomarkt Zuid-Limburg.
De gelegenheid om dat lang gezochte onderdeel of apparaat te kopen of juist zelf eens wat ruimte in de shack te maken, om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.
Want de Radiomarkt Zuid-Limburg is de kleinste maar gezelligste markt van het zuiden!

De markt wordt onder voorbehoud en met inachtname van de overheidsmaatregelen voor Covid19 georganiseerd!

Die komen er op neer dat zo’n beetje alles weer kan en mag, zelfs de 1,5 meter regel is niet van toepassing. Echter, we moeten nog wel een coronacheck bij de poort doen. Daar heb je een aantal zaken voor nodig, zoals een coronatoegangsbewijs en een ticket voor de radiomarkt. Verder wordt alle deelnemers dringend aangeraden om vijf dagen na het evenement een zelftest te doen.

We gaan er van uit dat de meeste bezoekers inmiddels al wel twee keer gevaccineerd zijn, zodat het verkrijgen van het coronatoegangsbewijs een formaliteit is. Je ticket voor de radiomarkt kun je zelf via onderstaand knop op de website van de VERON aanmaken.

Druk hier om je GRATIS Ticket temaken.

Als je hier bezwaren tegen hebt of je toch nog niet helemaal veilig voelt dan hebben we daar alle begrip voor.We raden je dan aan om de radiomarkt voor dit jaar nog een keer over te slaan, hopelijk gaat het volgend jaar dan wel beter!

Radiomarkt
Handsfree microfoons
Handsfree communicatie in het voertuig.

In landen waar het verboden is om een microfoon in de hand te houden. (In overeenstemming met § 23 (1a) StVO, die het gebruik van microfoons met de hand in voertuigen verbiedt vanaf 1 juli 2020)

Is dit de oplossing!

Albrecht CB radio VOX microfoons bieden de perfecte oplossing voor handsfree communicatie in voertuigen.
De microfoons zijn te gebruiken met bijna alle CB-radio's op de markt. De geïntegreerde actieve ruisonderdrukkingsfunctie filtert storende achtergrondgeluiden en biedt een zeer duidelijke spraakoverdracht.

Albrecht 42110 VOX CB 6 polig mike.
Deze microfoon krijgt zijn spanning uit pen 6 van de microfoon plug. Compatibel met CB radios met 12V op pen 6.
o.a. President (maar Up/Down knop op mike werkt niet.)

Albrecht 42100 VOX CB USB 6 polig mike.
De ingebouwde accu bij deze mike heeft een gebruiksduur van circa 60 uur en kan ook worden opgeladen terwijl de microfoon in gebruik is.
Compatibel met CB radio 's zonder 12V op pen 6:
o.a: AE6199, AE5890, AE6891, AE6790, AE6690, AE5090XL, Midland M20, Alan 48 Plus, Alan 48 Pro, Alan 78 Plus, Alan 78 Pro, Stabo XM 3003

Piher instelpotmeter Ø6.3mm
Nieuw in assortiment.

Piher instelpotmeters Ø6.3mm

De PT-6 potentiometer biedt controle waar frequente afstelling vereist is.
Het asloze ontwerp maakt het gebruik van verschillende inschakelmechanismen mogelijk, zoals een aangepaste as, een motorbesturing of handmatig.

Deze potentiometer kan ook variabele outputs regelen, waaronder frequentie, verandering in motorsnelheid of volume.

Typische toepassingen zijn onder meer test- en meetapparatuur, consumentenelektronica, apparaten, tijdrelais, robotica, bewegingscontrollers, huis- en gebouwautomatisering en bedieningspanelen voor medische apparatuur.

Instelpotmeter overzicht
Radiomarkt
Fabrikanten
Aanbiedingen
PMR446 Clip Portofoon, 0.5W, 8 Kanalen